η αγορά στα χέρια σου

m2u.gr

market to you

 

 

RAPPAS TRAILERS

 

 

στη ΒΥΖΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ

 

 

ΜΠΑΝΙΟ - ΔΑΠΕΔΟ - ΚΟΥΖΙΝΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΞΕΝΑΡΙΟΣ

Εισαγωγές & Εμπορία Ειδών Υγιεινής

 

 

RECORDING   MIXING

PRODUCTIONS   MUSIC COURSES

 

 

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΑΛΙΧΟΣ

Λευκά Είδη

 

 

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ &

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

Σύρμα - Μέταλλο - Βότσαλο

Γυαλί - Κρύσταλλο - Ξύλο

 

 

κηραλοιφές

  

 κηροσάπουνα 

 

 

 

 

 

Η BestInk® είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που εδρεύει στο Βόλο και εξειδικεύεται στο εμπόριο μελανοδοχείων ψεκασμού και laser toner. Η κύρια δραστηριότητα μας είναι η ανακατασκευή & εμπορία των άδειων δοχείων για inkjet και laser εκτυπωτές, για φωτοτυπικά μηχανήματα καθώς και για συσκευές fax.

 

Ύστερα από 14ετή εμπειρία στο χώρο της ανακατασκευής άδειων μελανών και τόνερ είμαστε σε θέση να παρέχουμε αξιόπιστα προϊόντα. Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην τεχνογνωσία, εξειδίκευση και εμπειρία του προσωπικού, καθώς επίσης και στον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων μας προτού φτάσουν στα μηχανήματα των καταναλωτών.

 

Διαθέτουμε και τα γνήσια inkjet και toner για όλους τους τύπους εκτυπωτών, φωτοτυπικών μηχανημάτων και fax στις πιο ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

 

Επίσης διαθέτουμε και άλλα είδη όπως χαρτιά Α4, Α3, ρολά plotter, ρολάκια ταμειακών μηχανών, μηχανογραφικά χαρτιά, ειδικά χαρτιά και φωτογραφικά χαρτιά, εκτυπωτές, πολυμηχανήματα, fax καθώς και υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής εκτυπωτικών μηχανημάτων.

 

Η BestInk® παρέχει στους πελάτες της δωρεάν υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής του εκτυπωτή (δεν χρεώνεται η εργασία παρά μόνο τα ανταλλακτικά, αν χρειαστούν).

 

 

Σπυρίδη 83Δ

24210 24716

www.bestink.gr

sales@bestink.gr

support@bestink,gr

 

 

 

 

 

 

επιστροφή στη σελίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ >> ΜΑΓΝΗΣΙΑ