η αγορά στα χέρια σου

m2u.gr

market to you

  

RAPPAS TRAILER

 

 

 

 

στη ΒΥΖΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ

 

 

 

 

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

 

 

 

 

RECORDING   MIXING

PRODUCTIONS   MUSIC COURSES

 

 

 

 

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΑΛΙΧΟΣ

Λευκά Είδη

 

 

 

 

Ελένη Λίντζου

για νοσηλεία στο σπίτι

 

 

 

 

κηραλοιφές

  

 κηροσάπουνα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

τα μαγειρευτά της ΣΤΙΛΒΗΣ

 

 

 

σπιτικές γεύσεις που μπορείτε να τις απολαύσετε στο χώρο σας!

καθημερινά 12:00 - 17:00 (εκτός Κυριακής)

 

 

Η Μεσογειακή Διατροφή θεωρείται ως ο πλέον υγιεινός τρόπος διατροφής αφού προστατεύει από καρδιακές προσβολές, καρκίνο, παχυσαρκία και πολλές ακόμα ασθένειες.

Ως μεσογειακός λαός έχουμε σε αφθονία τις πρώτες ύλες που εξασφαλίζουν τη βάση της μεσογειακής διατροφής, έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε την αυθεντική γεύση υλικών όπως το αγνό ελαιόλαδο, τα φρέσκα λαχανικά, τα όσπρια, τα ψάρια, τα χόρτα και πολλά άλλα τρόφιμα που συνοδεύουν τη διατροφή μας.

Σε αυτή τη βάση, δημιουργήσαμε το menu μας, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να απολαύσει τα πλεονεκτήματα της μεσογειακής διατροφής στην καθημερινότητά του, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων, παντρεύοντας τα γευστικά ελληνικά προϊόντα μαγειρεμένα με τον παραδοσιακό τρόπο και χρησιμοποιώντας τα αγνότερα υλικά στην κουζίνα μας.

Στη δύσκολη εποχή που ζούμε με το άγχος και το στρες που αντιμετωπίζουμε όλοι σε καθημερινή βάση, η διατροφή δυστυχώς έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Τα Μαγειρευτά της Στίλβης έρχονται ως πρόταση να καλύψουν το κενό της υγιεινής διατροφής για όλους όσους επιθυμούν την ποιότητα και τη γεύση που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη.....

Ο Chef

Σοφοκλής Βάρσος

 

22310 43023

Θερμοπυλών 64 ΛΑΜΙΑ

sofoklisvarsos@hotmail.com

       

επιστροφή στη σελίδα ΦΘΙΩΤΙΔΑ